Friday, August 17, 2018
Home > Uncategorized > is moncler jas heren sale logisch voor hen als een historisch

is moncler jas heren sale logisch voor hen als een historisch

Ontwerpers schudden klassieke stijlen uit, zoals Milaan mode promoot

MILAAN (Reuters) Klassiek maatwerk kreeg een injectie vol volume en humor van Giorgio Armani moncler jassen heren en een schot van gedurfde kleur van Donatella monclerjassenoutlet Versace in Milaan op vrijdag, moncler nederland toen de stad de Italiaanse mode-industrie liet zien te midden moncler jassen van politieke en economische onzekerheid.

Een model presenteert moncler jassen dames sale een creatie moncler outlet uit de Versace herfst / winter 2014 collectie tijdens de Milan Fashion Week op 21 februari 2014. REUTERS / Alessandro moncler jassen heren sale Garofalo

Mode-fans vulden Armani grotachtige theater moncler jassen outlet en Versace locatie, die was uitgedost 2018 moncler met metalen poorten en klimop, op de derde dag van de stad tweejaarlijkse vrouwen mode-week.

Armani kleedde modellen voor zijn jeugdgerichte Emporio Armani-lijn in volumineuze broeken met strepen parels, plexiglas stropdassen en oversized bolhoedjes.

wilde begrijpen of Chanel-stijl op maat maken logisch is voor de meisjes moncler jas sale op straat, zei de 79-jarige ontwerper moncler uitverkoop na de show. is moncler jas heren sale logisch voor hen als een historisch idee van mode, maar herzien, aangepast aan hun mentaliteit.

Versace toonde vloeiende fishtail-jassen, moncler jas outlet shift-jurken met lange mouwen en nauwsluitende broekpakken in fel rood, petrolblauw en groen. Jassen en moncler jassen dames sweaters droegen epauletten met kwastjes.

Een model presenteert een creatie uit de Versace herfst / winter 2014 collectie moncler jas dames tijdens de moncler jas dames sale Milan Fashion Week op 21 februari 2014. REUTERS / Alessandro Garofalo

Bij Blumarine sjokten modellen in een wit harig tapijt in gescheurde cocktailjurken moncler heren die een dunne laag kantbedekkende moncler outlet sale zichtbare huid eronder toonden.

De Nationale Kamer van de Mode van Italië (CNMI) moncler jas heren promoot de industrie als een lichtpuntje in een economie die nog maar net moncler outlet https://www.monclerjassenoutlet.nl is opgeklommen na de moncler dames langste inzinking sinds de Tweede Wereldoorlog en heeft billboards voor de Milan Fashion Week op de belangrijkste luchthavens in de stad opgezet.

Diavoorstelling (3 afbeeldingen)

Het CNMI verwacht dat de omzet uit kleding en accessoires zal groeien tot 62,5 miljard euro ($ 85,91 miljard) in 2014, na twee jaar in verval te zijn geraakt.

Italië is moncler sale bezig met de installatie van een nieuwe regering en de modeweek toont de sterke kanten van het land, terwijl de politieke zorgen wankelen, zei de Italiaanse Vogue-redacteur Franca Sozzani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *